Kennismaken
15524
post-template-default,single,single-post,postid-15524,single-format-standard,bridge-core-2.5,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kennismaken

Kennismaken

Bijeenkomsten
Er is éénmaal per maand op zondag een landelijke bijeenkomst (uitgezonderd juli en augustus). Meer informatie kun je aanvragen via het contactformulier.

man7 (1)

Weekenden
Tijdens de weekenden is de zaterdag een introductiedag, die dient als kennismaking met de activiteiten en spirituele oefeningen van de UWB.
Steeds is er dan aandacht voor een centraal thema uit het onderricht van Omraam Mikhaël Aïvanhov, en welke relatie dat heeft met spiritualiteit in het dagelijks leven. Ook zullen er korte introducties worden gegeven over de gezamenlijke spirituele oefeningen.

Geïnteresseerd in de Universele Witte Broederschap in Nederland? Vraag een brochure aan via het contactformulier. Je bent ook van harte welkom op een introductiedag en je kunt ons volgen op Facebook.